Android 4.1.2 Jelly Bean (Suomenkielinen)
1.2GHz Tuplaydin MTK8312 Cortex A7 prosessori
7” kosketusnäyttö 1024x600 tarkkuus
2G/3G-yhteys, TOIMII MYÖS PUHELIMENA!
512Mt DDR3 RAM, 4Gt ROM, GPS, Bluetooth
3000mAh Li-ion akku, 2 web-kameraa, etu: 0.3MP taka: 2MP
Uusin tablettimme sisältää kaiken! toimivalla 2G/3G-yhteydellä data liikkuu aina ja kaikkialla, GPS:n ansiosta tiedät missä olet, on Bluetooth, webkamerat, tässä on kaikki kätevästi ja tyylikkäästi. Tätä voit aivan hyvin käyttää jopa puhelimena, melkein pitäisi kysyä mitä tämä ei tee?
139
Osta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää.
Nimi:
Sähköposti:
Osoite:
Postinro:
Postitoimipaikka:
219
10" SANEI N10 3G
GPS, Bluetooth, 1280*800 HD IPS Näyttö, 1.5GHz Tuplaydin Qualcomm A9 prosessori, 7800mAh akku, Android 4.1, dual webcamera Suomenkielinen laatutabletti joka pistää hinnalla turpaan perus-tabletteja. Toimiva Play-kauppa, 5-pistekosketus, kaikki mitä tabletilta voi haluta, nyt sikahalvalla!
Toimitusaika: LOPPU työpäivää.

Tabletti: tekniset tiedot

Allwinner A13 Cortex A8 prosessori 1,2 GHz (Autom. ylikellotus 1,5 GHz)
Mitat: 181 x 121 x 9 millimetriä
Paino: 310 grammaa
Väri: musta
7″ kapasitiivinen kosketusnäyttö 800 x 480 px. 5 samanaikaisen kosketuksen tuki
Langaton wlan/wifi verkkoyhteys 802.11 b/g/n
RAM muisti 512 MB
Massamuisti ROM 4 GB (vapaana 2 GB)
MicroSD (TF) muistikorttipaikka. Tuki max 32 GB muistikorteille
Nelisuuntainen G-kiihtyvyyssensori
Webkamera etu: 0.3 Mpx, taka: 2.0Mpx
Sisäänrakennetut kaiutin ja mikrofoni
3,5 mm korvakuulokeliitäntä, toimii myös line-out.
Micro-USB-liitäntä USB-host ominaisuudella.
2000 mAh Li-ion akku. Toiminta-aika yhdellä latauksella noin 2.5 tuntia, käytöstä riippuen.
Google Android 4.1.1 käyttöjärjestelmä, kieleksi valittavissa myös Suomi tai Ruotsi
Tukee useita videoformaatteja, myös FullHD -videoformaatteja.

 

Paketti sisältää:
Android 4.1 tablet-tietokone 7″ kapasitiivisella kosketusnäytöllä
MicroUSB – USB kaapeli tiedonsiirtoa ja latausta varten
MicroUSB-uros – USB-naaras -adapteri lisälaitteiden liittämistä varten
230 V verkkovirtalaturi EU-plugilla

Miten voi tietokone olla alle 100€?

Nyt on. Aivan äkkiarvaamatta ollaan saavuttu tilanteeseen missä tabletti tietokoneiden suosio on ohittanut perinteiset tietokoneet, ja nyt hinnat ovat laskeneet niin alas, että sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa saavat ensikosketuksen koko tietoyhteiskuntaan juuri tällaisella tabletilla.

Mutta miten hinta voi olla niin matala?

Hintojen laskuun vaikuttaa välikäsien poistuminen, yleensähän joku monikansallinen megayhtiö ottaa leijonanosan, ja ollaan tilanteessa missä sinä, kuluttaja, maksat ylimääräisiä satasia siitä että tablettiin on printattu firman logo. Kuten huomaat, meidän tabletissa ei ole logoa, vaan se on suoraan tehtaalta. Kyseessä on siis eräänlainen reilun kaupan kansantietokone. Tabletissa pyörii Googlen Android 4.0 joka perustuu linuxiin joka, kuten kaikki tiedämme, on Suomalainen keksintö. Toisaalta prosessori on ARM-arkkitehtuuriin perustuva, joka on brittien keksimä. On varmasti sanomattakin selvää että tämä, kuten melkein kaikki asiat nykyään, valmistetaan kiinassa, missä kaikki tehdään nykyään jättimäsellä skaalalla ja uskomattomaan hintaan.

Mitä tässä tabletissa EI ole?

Kun tietokone on alle sata euroa, siinä ei luonnollisesti ole kaikkia asioita eikä parhaita asioita. Jos haluat parhaan tabletin, osta paras ipad apple-kaupasta. Hinta 846€. Tällaiseen tablettiin verrattuna alle 100 euron tabletti on luonnollisesti köyhempi, se ei sisällä 3G-nettiyhteyttä, vaan siinä on se halvempi langaton netti: WLAN/WIFI. Prosessori on tuplaydin 1.2MHz eli nopeus on puolet huippumalleista, näyttö ei ole SuperAMOLed IPS HD vaan ihan normaali LCD-näyttö, jne. Nyt on tuote asiallisesti haukuttu, heh. Tuote on kuitenkin täysiverinen tablet tietokone, ja kyse on siitä kuinka monta sataa euroa haluat upottaa uuteen tietokoneeseen? Alle tonnin? miten olisi alle satasen.

Näillä hinnoilla pystyy tuomaan vaikka koko suvun mukaan nettiyhteiskuntaan.

Mikä on Tabletti?

Tabletti eli tablettitietokone on tietokone, jota käytetään painelemalla kuvaruutua. Tabletin käyttäminen ei toisin sanoen vaadi näppäimistöä, hiirtä, jne. Jos et ole vielä käyttänyt tablettia, voi käyttäminen olla aluksi vierasta, mutta pian sen logiikan oppii, se on hyvin simppeli. Painat vaan sitä mitä haluat, jos haluat facebookkiin, painat pientä facebook-kuvaa sormella, ja se on siinä.

Tabletin helppokäyttöisyys on yksi syy siihen miksi ne ovat yleistymässä nyt maailmanlaajuisesti niin kovaa tahtia että niiden myynti on ohittanut laptoppien myynnin, ja varsinkin kiinassa tapahtuu, melkein koko kansa hyppää nyt nettiyhteiskuntaan, tableteilla jotka ovat niin tehokkaasti valmistettuja, että siinä on tehty maailmanennätys. Yhtäkkiä kokonaisia tietokoneita saa alle satasella, ja kehityskin on jo sillä asteella että puhutaan koneesta jossa on 3D-kiihdytin, tuplaprosessorit pyörii nopeudella 1.2GHz, joka vielä pari vuotta sitten oli pyötäkoneille hyvä luku. Käytännössä laite on tehokkaampi kuin moderni puhelin, mutta hitaampi kuin moderni pöytäkone.

 

Tabletti

Yhteystiedot

Tablet-kauppa.fi on virtuaalinen liukuhihnasi suoraan tehtaalle, ilman turhia välikäsiä. Pitkälle automatisoidun tuotanto-, maahantuonti-, ja jakeluketjun ansiosta tablet-kauppa.fi pystyy tarjoamaan asiallisimmat laitteet reiluimmilla hinnoilla. Kaikki tiedustelut, kysymykset, ehdotukset, ja palautteet otetaan vastaan: myynti@kamasaksa.fi

Verkkokauppa Tablet-kauppa.fi on Kamasaksa Oy:n tuottama palvelu.

Kamasaksa Oy
Hoskelinkuja 6
40800 Vaajakoski

Y-tunnus: 2471495-6

 

Maksupalvelu Checkout on Checkout Finland Oy:n tuottama palvelu.

Checkout Finland Oy
PL 322 33101 Tampere

Y-tunnus 2196606-6